Jump to content

Site Upgrade & Maintenance


Alt*
 Share

Recommended Posts

17 hours ago, Fido said:

Multiple handles?

I wonder who that was.

I believe that would be me.  And I don't even recall the how or why of the other one.  When I tried to do a password reset I got the automated email saying "Hi ####"....and I scratched my head thinking "whaaaa?"

 

Anyways, Admin fixed it up lickety split and I'm me.  Nobody else.

Link to comment
Share on other sites

I'm wondering if anyone else is having any problems reading the site from mobile devices?  When I access the forums with a Samsung Galaxy S5, the reading page is overlaid with grey.  This didn't happen immediately following the upgrade but has been a constant annoyance for about the last 4 days.  I have attached two screenshots from the other day.

 

Screenshot_2016-02-12-05-18-46.png

Screenshot_2016-02-12-05-19-46.png

Link to comment
Share on other sites

Problem;  when I try to read an article from the "Breaking News" section (using iPad), there is a short description of the article, followed by a hyper-link called "read the entire article". When I click on the hyper-link, it simply re-loads the existing page, and I cannot read the entire article.  Thoughts?

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, conehead said:

Problem;  when I try to read an article from the "Breaking News" section (using iPad), there is a short description of the article, followed by a hyper-link called "read the entire article". When I click on the hyper-link, it simply re-loads the existing page, and I cannot read the entire article.  Thoughts?

I reported the same and our host said there was some problems with the RSS feed and that it was under investigation. 

Link to comment
Share on other sites

9 hours ago, CD said:

I'm wondering if anyone else is having any problems reading the site from mobile devices?  When I access the forums with a Samsung Galaxy S5, the reading page is overlaid with grey.  This didn't happen immediately following the upgrade but has been a constant annoyance for about the last 4 days.  I have attached two screenshots from the other day.

 

Screenshot_2016-02-12-05-18-46.png

Screenshot_2016-02-12-05-19-46.png

 

It's weird on my Note. I can read everything fine but I can scroll to the right and it's blank, empty space except for the banner at the top of the page. If I get a notification icon and click on it, I have to scroll over (right) to find the drop down menu. It's the banner that's screwing it up on the mobile (for me). 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...