Site Upgrade & Maintenance


Recommended Posts

Kip, I've just spent a few minutes looking around the new layout. 

At the bottom of the page is a "Theme" button. Give that a try and you might at least get a different background. 

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
2 hours ago, John S. said:

Kip, I've just spent a few minutes looking around the new layout. 

At the bottom of the page is a "Theme" button. Give that a try and you might at least get a different background. 

Using Chrome...can't find the "theme button".. Can you take a screen-shot??

Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, Kip Powick said:

Using Chrome...can't find the "theme button".. Can you take a screen-shot??

Kip: I understand that the new format is still in the process of loading and this will not be complete for awhile. So maybe it will be a wait and see process. Cheers Malcolm

Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Kip Powick said:

OK Thanks....At present I have a picture as if you were flying over a deck of clouds toward a sunset.......... behind the forum.

Hi Kip,

I just looked and that 'Theme' button has been formatted away. I too have the sunset-over-a-cloud-deck background photos now as well. 

The "Theme" changing link was at the bottom of the page beside the "Unread Content" button. I'll add a screen shot - let's see if this works:

 

No Theme.tiff

Link to post
Share on other sites
On February 6, 2016 at 9:10 AM, John S. said:

Kip, I've just spent a few minutes looking around the new layout. 

At the bottom of the page is a "Theme" button. Give that a try and you might at least get a different background. 

 

On February 6, 2016 at 9:37 AM, Former CPAIR said:

My first post was accepted and displayed with no need to force it to be accepted, unlike the previous need when using "Edge". Great work Glen and Judy.  Thanks

I liked it before on my iPad.

Link to post
Share on other sites

We had an issue with a member today. They had the same email address with two member profiles, not sure how this happened? During the upgrade, one of the members profile was deleted (the one they wanted to keep) and the other one was untouched, not sure the logic however if there is any member that is having any issues with their account, please let us know as we have backups of the old forum and are able to recover that info.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.